Jozan Juara Maharaja Lawak Mega 2012

Assalamualaikum,

mula-mula sekali alyn nak minta maaf sebab lambat update pasal entry ni sebab busy sikit dengan sekolah so tak ada masa nak online, nak buka blog. memang tak ada.

Okay ni nak cerita malam Final Maharaja Lawak Mega 2012, memang excited teramat sangat sangat lah sebab tak sabar nak tengok Jozan perform untuk malam tu. mula-mula ingatkan Zizan sorang je yang perform, tapi rupa-rupanya ada surprise? Guess what? YES!! Sebab ada Johan. Johan sanggup datang untuk malam final tu. Persembahan Jozan pada malam tu memang sangat menarik dan best giler! Jozan memang berhak jadi juara like seriously yo!

Kumpulan Saywho mendapat tempat kelima, manakala Boboi tempat yg keempat. Shiro tempah yang ketiga, Jambu naib juara dan JOZAN..saya ulangi, JOZAN dinobatkan sebagai Juara Maharaja Lawak 2012.









JOZAN

Harapan alyn untuk Jozan ni semoga terus berjaya pada masa yang akan datang. Both of you have done a very very good job!

Lots of love,
alynn 

4 comments:

  1. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    Thanks. ^^

    ReplyDelete
  2. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  3. Mari join sini, best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!

    ReplyDelete
  4. Hi..You really have a nice blog.. keep up a good work..feel free come to my blog  korean fashion online | korean fashion online malaysia have a nice day...

    ReplyDelete